Δράσεις του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) Καρπάθου

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός 2022- 2023 «Πιάσε τη σημαία»

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός 2022- 2023 «Πιάσε τη σημαία».

Οι μαθητές του τομέα Πληροφορικής του σχολείου μας έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό 2022-2023 «Πιάσε τη σημαία», που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και την Κυβερνοασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>>
Εκπαιδευτική Επίσκεψη Στο Κέντρο ενημέρωσης της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Την Πέμπτη 22/12/2022 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Ενημέρωσης της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>>
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΑΠΕΡΙΟΥ

Το Σάββατο 03/12/2022 , διεξήχθη το κλειστό γυμναστήριο Απερίου τουρνουά καλαθοσφαίρισης όλων των σχολείων της περιφέρειας Καρπάθου – Κάσου, με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων (αγόρια, κορίτσια) των  νηπιαγωγείων , δημοτικών σχολειών , γυμνάσιων και  λυκείων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>>
Διαχείριση Συγκρούσεων μεταξύ γονέων - εφήβων

Διαχείριση Συγκρούσεων μεταξύ γονέων και εφήβων

Την Πέμπτη 8/12/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα: “Διαχείριση Συγκρούσεων μεταξύ γονέων και εφήβων” με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων σε θέματα που άπτονται της ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>>
cyber crime

TΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ-CYBER CRIME

Την Τρίτη 29/11/2022 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου, τηλεδιάσκεψη με τη Διεύθυνση Δίωξης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ>>
Δεν υπάρχουν άλλες δράσεις