Ανακοινώσεις του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) Καρπάθου

panelladikes ejetaseis

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρπάθου συγχαίρουν θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου για τη σπουδαία επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους στα Τμήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Πανεπιστήμιο Κρήτης), Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>
0687073d955531350735c2191b120cea XL

Εγγραφές-Μετεγγραφές Μαθητών ΓΕΛ, ΕΠΑΛ: Από σήμερα οι αιτήσεις μέχρι και 7 Ιουλίου

Από σήμερα 24 Ιουνίου και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» ,όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>
ypourgeio paideias ypaith

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου(Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου(Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ έτους 2022

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου(Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου(Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>
eparxeio karpathou

Ευχαριστήρια Επιστολή προς την Έπαρχο Καρπάθου

Αξιότιμη κυρία Έπαρχε,

παρακαλώ πολύ, δεχθείτε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου  για τη συνεργασία και την πολύτιμη συνδρομή σας στην εξυπηρέτηση των αναγκών του 1ου  Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρπάθου  κατά το σχολικό έτος 2021-2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>
Δεν υπάρχουν άλλες ανακοινώσεις